Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Στην ανακρίτρια οι κατηγορούμενοι για τρομοκρατία

Στην 19η τακτική ανακρίτρια οδηγήθηκαν οι τρεις από τους έξι συλληφθέντες που κατηγορούνται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».

Ο Νίκος Μαζιώτης και η σύντροφός του Παναγιώτα Ρούπα, αρνήθηκαν να απολογηθούν και υποστηρίζουν ότι είναι πολιτική η δίωξη εναντίον τους. Αυτήν την ώρα στην ανακρίτρια βρίσκεται ο τρίτος των κατηγορουμένων Σαράντος Νικητόπουλος. Την Πέμπτη θα απολογηθούν οι άλλοι τρεις.

Στο σημείο βρέθηκαν συγκεντρωμένα άτομα που φωνάζουν συνθήματα και ζητούν την απελευθέρωσή τους. Η αστυνομία, εν τω μεταξύ, έχει στοχοποιήσει άλλα τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα.

Την ίδια ώρα, δύο γιάφκες του «Επαναστατικού Αγώνα» αναζητά η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Η μία, όπως προκύπτει από τις τηλεφωνικές συνομιλίες, βρίσκεται σε διαμέρισμα.

Παράλληλα, τέσσερις συλλήψεις που έγιναν από τμήματα της Δημόσιας και της Κρατικής Ασφάλειας, για διάφορα αδικήματα, εξετάζονται σοβαρά από την Αντιτρομοκρατική για ενδεχόμενη σχέση των συλληφθέντων με την τρομοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου