Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Νέο βίντεο με την Μαντλίν Μακάν

Η βρετανική αστυνομία δημοσιοποίησε μέσω Διαδικτύου ένα βίντεο με τη μικρή Μαντλίν Μακάν, που εξαφανίστηκε στην Πορτογαλία το 2007, με φωτογραφίες που με ειδική επεξεργασία τη δείχνουν όπως θα είναι σήμερα και κάνει έκκληση σε όποιον διαθέτει πληροφορίες για την εξαφάνιση της να τις αποκαλύψει.

Η Μάντι ήταν περίπου τεσσάρων χρόνων όταν εξαφανίστηκε στη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στο θέρετρο Πραΐα ντα Λους στις 3 Μαΐου του 2007.

Το βίντεο είναι σε επτά γλώσσες στην ηλεκτρονική διεύθυνση της βρετανικής υπηρεσίας προστασίας των παιδιών www.ceop.police.uk και στην διεύθυνση www.findmadeleine.com.

Το βίντεο περιέχει εικόνες της μικρής Μαντλίν την εποχή της εξαφάνισής της, αλλά και φωτογραφίες που τη δείχνουν όπως θα μπορούσε να είναι σήμερα με πιο μακριά και πιο σκούρα μαλλιά και με μαυρισμένη επιδερμίδα σε περίπτωση που βρίσκεται στη νότια Ευρώπη, στην Αφρική ή στη Μέση Ανατολή.

«Ποτέ δεν είναι πολύ αργά για να πάρουμε τη σωστή απόφαση. Αν γνωρίζετε οτιδήποτε επικοινωνήστε με τις αστυνομικές αρχές της περιοχής σας», τονίζεται στο βίντεο.

«Ο άνθρωπος που ψάχνουμε έχει επικοινωνήσει με έναν συγγενή, ένα γονιό, ένα φίλο ή ένα συνάδελφο των ατόμων που εμπλέκονται στην εξαφάνιση της Μαντλίν», επισημαίνει ο Τζιμ Γκέιμπλ, επικεφαλής της βρετανικής υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου