Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Υστερία σε όλο τον κόσμο με την Susan Boyle

Είναι η γυναίκα που με την φωνή της συνεκλόνισε κριτές και θεατές, όταν τραγούδησε σε "Talent show" στην Αγγλία.

Oταν πέθανε η μητέρα της, η Σούζαν έμεινε σπίτι για τέσσερις ημέρες χωρίς να απαντά στα τηλέφωνα, προσπαθώντας να συμφιλιωθεί με την ιδέα του θανάτου της. Λέει μάλιστα ότι ένας λόγος που πήγε στην εκπομπή ήταν ο θάνατος της μητέρας της, η οποία την προέτρεπε διαρκώς να συμμετάσχει σε ανάλογους διαγωνισμούς, αλλά εκείνη δεν έβρισκε τη δύναμη. Αυτό το διάστημα είναι άνεργη και διοχετεύει την ενέργεια και τον χρόνο της στην τοπική ρωμαιοκαθολική εκκλησία του Μπλάκμπερν.

Η Σούζαν Μπόιλ γεννήθηκε στο Μπλάκμπερν, κοντά στο Εδιμβούργο. Οι γονείς της ήταν μετανάστες από την Ιρλανδία. Από τα δέκα τέσσερα αγόρια και έξι κορίτσια, παιδιά της οικογένειας (η ίδια ήταν η μικρότερη) μόνον έξι επιβίωσαν. Η μητέρα της τη γέννησε σε ηλικία 47 ετών.

Σύμφωνα με τους «Sunday Τimes», κατά τη διάρκεια της ιδιαιτέρως δύσκολης γέννας η Σούζαν δεν οξυγονωνόταν αρκετά. Στη συνέχεια οι γιατροί διέγνωσαν δυσκολίες στη μάθηση, κάτι το οποίο οδήγησε με τη σειρά του στην καταδυνάστευσή της στο σχολείο από τα άλλα παιδιά, που τη φώναζαν «Susie simple» (χαζο-Σούζι).

Αφησε το σχολείο έχοντας αποκτήσει λίγα εφόδια και δούλεψε για πρώτη φορά στη ζωή της ως εκπαιδευόμενη μαγείρισσα στην κουζίνα του πανεπιστημίου του West Lothian.
ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου